Kreiranje spletne pošte

Da ustvarite nov e-poštni račun se morate najprej prijaviti v nadzorno ploščo, nato v glavnem meniju nadzorne plošče kliknete zavihek imenovan "Email" (1). Nato je potrebno ustvariti domeno vaše e-pošte. To storite tako, da kliknemo na možnost imenovano "Add new Domain" (2). Kadar brskate po levem meniju lahko pridete na to stran s klikom na možnost imenovano "Domains".

kreiranje e-pošte

V novem meniju nato vnesete ime domene (3). Domena je besedilo kateri je za znakom "@". Če imate težave s poimenovanjem nas pokličite ali pošljite epošto na našo tehnično podporo in vam bomo z veseljem pomagali. Nato pri izbiri imenovani "Spamfilter" izberete možnost imenovano "Normal" (4) in shranimo (5).

kreiranje domene e-pošte

Nato je potrebno ustvariti nabiralnik za E-pošto oz. ustvariti E-poštni naslov. To storite tako, da ko imate ustvarjeno domeno E-pošte, kliknete v levem meniju na izbiro imenovano "Email Mailbox" (6) in tam nato kliknete na izbiro imenovano "Add new Mailbox" (7).

kreiranje nabiralnika e-pošte

V novem meniju nato vnesete podatke. Pod polje imenovano "Name" (8) vnesete kako želite imeti poimenovan e-poštni predal v spletni nadzorni plošči. Ponavadi se uporabi ime in priimek uporabnika oz. naziv organizacije. Pod polje imenovano "Email" (9) vnesete e-poštni naslov oz. besedilo pred znakom "@". Ponavadi se vnese ime in priimek ločena s piko (npr. ime.priimek). Nato si generirajte geslo (10) in si ga nekam zabeležite! Za konec še samo pod izbiro imenovano "Spamfilter" izberete možnost imenovano "Normal" (11) in shranite (12). Ko ste shranili je potrebno počakati kako minuto ali dve, da se spremembe posredujejo na strežnike.

nastavitve nabiralnika e-pošte

Ko ste uspešno ustvarili vašo spletno pošto se lahko nato vanj prijavite na spletnem naslovu https://123gostovanje.si/webmail/ ali pa jo dodate v vaš odjemalec e-pošte. Za prijavo v našo spletno pošto uporabite za uporabniško ime, ustvarjen e-poštni naslov in kot geslo, geslo karetega ste generirali oz. vnesli.

prijava v spletno poštoNe najdete odgovora?

Če vam vodiči ne pomagajo pri kakšni težavi pa na prosim kontaktirajte in vam bomo pomagali urediti težave.